Privat flytning Privat flytning Privat flytning

Privat flytning og flytning København

Skal din flytning foregå professionelt, men billigt

  • Flyttefirma JONAS hjælper jer med råd og vejledning om alt det praktiske ved private flytninger fra pakning af flyttekasserne til selve flytningen.

Hos flyttefirma JONAS vælger du nøjagtigt den flytning, der dækker jeres behov og som passer til jeres budget.

  • Ved en total privat flytning overlader du hele opgaven til os. Vi klarer alt fra nedpakning og flytning til udpakning i de nye omgivelser.

  • Den individuelle flytning skræddersyer vi efter netop dine ønsker, hvor du frit kan vælge, hvor meget du selv skal deltage i arbejdet. Vi leverer det nødvendige antal flyttekasser, bogkasser og garderobebokse sammen med pakkepapir, mærkater, tape og bobleplast.

Trygge privat flytninger

Når du flytter med JONAS, så er dine ejendele forsikret i henhold til DMF's almindelige betingelser, og du er derfor sikret en tryg privat flytning.

Ring til Københavns mest effektive flyttefirma JONAS og få en snak med én af vores flyttemænd eller udfyld en flytteforespørgsel og få et gratis og uforpligtende flyttetilbud.

Flytning af klaver eller flygel?

Flyttefirma JONAS sørger for en tryg flytning af dit klaver eller flygel - overalt i landet. Ring allerede i dag på 36 300 222 og få et tilbud på flytning af dit klaver eller flygel.

Læs mere om klaver flytning her.

pdf Se vores brochure om privatflytning.