Privat flytning Privat flytning Privat flytning

Flytteforretning i København

Flytteforretning JONAS er en forholdsvis ung flytteforretning, som har været i branchen i nu godt 10 år. Vi er en mellemstor flytteforretning med plads til alle.

Vi har et ungt engageret team af flyttemænd, der udfører alle slags flytteforretninger. Vi flytter både for privat og erhverv og tilbyder alle vores kunder en tryg flytning og dermed en god begyndelse det nye sted. Kontakt os på 36 300 222 eller udfyld vores flytteforespørgsel.

En af de bedste flytteforretninger

Flyttefirma JONAS er en alsidig flytteforretning, der kan hjælpe dig med en tryg flytning eller opbevaring af møbler i København. Vælger du JONAS blandt Københavns mange flytteforretninger, så er du sikret flytning med omtanke.

Vi er en af de flytteforretninger i København, der flytter for både private og erhverv. Vi har ekspertisen, bilerne og mandskabet til at udføre en professionel flytning. Når vi flytter, så er der fuldstændig styr på flytningen både før, under og efter.

Få tilbud fra din flytteforretning

Har du brug for en professionel flytteforretning i København, så udfyld vores flytteforespørgsel eller ring på telefon 36 300 222. Som flytteforretning har vi hundredvis af tilfredse kunder, som vi har flyttet for gennem tiden.