Privat flytning Privat flytning Privat flytning

Flyttefirma København?

- flyttefirma JONAS står klar til at hjælpe dig

Et af de professionelle flyttefirmaer i København?

Så er flyttefirma JONAS det helt rigtige valg blandt Københavns mange flyttefirmaer. Hos JONAS har vi over 10 års erfaring som flyttefirma i København, derfor kan du trygt overlade den komplette flytning til vores flyttefirma. Vores professionelle flyttemænd, der alle har stor erfaring, vil være behjælpelige under hele flytteprocessen.

Vi sender altid en konsulent, når du skal flytte

Vi sender altid en konsulent fra vores flyttefirma gratis og uforpligtende, når vi får en flyttehenvendelse. 

Vælger du flyttefirma JONAS som dit flyttefirma i København, sender vi en af vores konsulenter ud for at besigtige flytningen, så vores flyttemænd kan få et overblik over opgavens omfang. I denne forbindelse kan du samtidigt få styr på, hvor mange flyttekasser, der skal bruges til at flytte osv. Vores konsulent kommer efterfølgende med et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi sender flyttemænd ud i København, Storkøbenhavn og på Sjælland. Hvis det drejer sig om at flytte fra eller til andre geografiske områder, så kontakt os og vi finder ud af noget.

Flyttefirma København, få et tilbud

Du kan udfylde og sende en flytteforespørgsel med dine informationer omkring din flytning online. Disse oplysninger er vigtige for os, så vi kommer med den rigtige flyttebil og det passende antal flyttemænd.

Ønsker du et tilbud fra et af de bedste flyttefirmaer i København, så ring på  36 300 222 eller udfyld vores flytteforespørgsel.