Jonas Flytteforretning Om Jonas

Flyttefirma JONAS

Flyttefirma JONAS er et ungt flyttefirma, startet af Jonas L. Andersen i 1999. I dag er vi et mellemstort flyttefirma, der med et dynamisk team af flyttemænd løser alle typer flytning i København samt møbelopbevaring - til gode priser.

Vi tilbyder vores kunder en tryg flytteoplevelse og en god start i nye omgivelser ved hjælp af høj kvalitet og motiverede medarbejdere. Kontakt os for at høre mere om vores priser.

Flyttebil og vognpark

Flyttefirma JONAS ligger tæt ved ring- og motorveje og kommer derfor nemt og hurtigt både ind og ud ved flytning i København. Med vores vognpark, der består af både møbelbusser, liftvogne, kassevogne, flyttebiler og lifte, er vi i stand til at klare både store og små opgaver.

Vision

Flyttefirma JONAS ønsker gennem faglig professionalisme, personligt engagement og arbejdsglæde hos vores flyttemænd at drive en moderne flytteforretning, der gør en forskel for vores kunder.Medarbejderpolitik

Da jobbet som flyttemand kan være hårdt for ryg, knæ og skuldre, sørger vi hos flyttefirma JONAS altid for at bruge de rette hjælpemidler, så vores flyttemænd skånes for tunge løft, samtidig med vi konstant forsøger at tilpasse og forbedre arbejdsmiljøet for vores flyttemænd.

Job som flyttemand hos flyttefirma JONAS

Har du stort kørekort og erfaring som flyttemand og kunne du tænke dig at indgå i vores team af engagerede flyttemænd, er du velkommen til at kontakte os på 36 300 222.