Erhvervs flytning Erhvervs flytning Erhvervs flytning

Erhvervsflytning, firmaflytning og kontorflytning

Står virksomheden overfor en flytning og har I brug for en professionel flytteforretning

  • Så lad JONAS hjælpe jer med jeres firma- eller kontorflytning. Vi varetager både planlægning og logistik ved firma- og kontorflytning.

Flytning af en virksomhed kan være en kompliceret proces, når et helt kontor - ja, et helt firma skal pakkes ned. Derfor vurderer vi nøje hver enkelt erhvervsflytning i tæt dialog med jer og udarbejder den optimale koordinering af jeres flytning.

For at undgå forstyrrelser i jeres arbejdstid, vil en erhvervsflytning ofte foregå over en weekend – og om natten, når det gælder driftsfølsomme servere.

"Vi har brugt JONAS flere gange og anbefalet dem til adskiiiilige andre firmaer og private. Prisen er fornuftig, flytningerne går som smurt og flyttemændene er altid i godt humør."

Ditte Odgaard, BACON CPH

"Professionelt arbejde fra første kontakt til sidste flyttemand gik hjem efter 15 timers arbejde. Vi havde en fast flyttekoordinator tilknyttet, som var til stede under hele flytningen og som inden hjalp med at planlægge det hele. Virkelig en stor hjælp for os!"

Mette Guldberg, Farmakonomforeningen

Mange års erfaring med erhvervsflytning

JONAS har erfaring med erhvervsflytning, hvilket omfatter firmaflytning og kontorflytning. Vores erfaring sikrer, at jeres flytning fra ét kontor til et andet forløber problemfrit. Ring på 36 300 222 eller udfyld en forespørgsel og få et tilbud.

pdf Se vores brochure om erhvervsflytning.