Privat flytning Privat flytning Privat flytning

Billig flytning København

Hos flyttefirma JONAS bestræber vi os på at udføre billige flytninger, så alle har råd til en billig, effektiv og professionel flytning i København. JONAS er flytning med omtanke og det vil vi gerne tilbyde til alle, der leder efter et billigt flyttefirma.

Hos flyttefirma JONAS udfører vi altid billige flytninger, så send en flytteforespørgsel og få et gratis flyttetilbud her eller ring på 36 300 222.

Flytning med billigt flyttefirma København

Skal jeres flytning foregå professionelt men billigt? Flyttefirma JONAS hjælper jer med råd og vejledning om alt det praktiske fra pakning af flyttekasserne til selve flytningen.

Hos flyttefirma JONAS vælger I nøjagtig den flytning, der dækker jeres behov og som passer til jeres budget. Vi sender altid en konsulent ud, der tager mål og giver jer råd og vejledning om alt i forbindelse med jeres flytning.

Tryg og billig flytning

Når du vælger at flytte med flyttefirma JONAS, så er dine ejendele forsikret i henhold til DMF's almindelige betingelser og derfor er du sikret en tryg flytning.

Ring til Københavns mest effektive flyttefirma JONAS og få en snak og et tilbud på en billig flytning. Du kan også sende os en flytteforespørgsel, så kontakter vi dig med et gratis og uforpligtende flyttetilbud.